Ügyfélszolgálat: 0623 801 400
My status
Elérhetőségeink:

Index Kommunikációs Kft.
ClickSor divízió

Cím:
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.
Telefon: (23) 801-400
Mobil: (30) 278-53-00
Fax: (23) 801-401
E-mail: info@clicksor.hu

Keresőoptimalizálás

A legfőbb cél, hogy a keresőkben a generikus találati listában a legkedvezőbb helyezéseket érjük el a kiválasztott terméket/szolgáltatást meghatározó kulcsszavakra. Nagyon összetett feladat, és néhány hónapot vesz igénybe az eredmények megjelenéséig. Kétségtelen, hogy ezek után az oldal látogatottsága fokozatosan fog növekedni „ingyen”, de a keresőmotorokban változtatott algoritmusok miatt folyamatosan nyomon kell követni az eredményeket és a szükséges továbbfejlesztéseket meg kell tenni.

Néhány fontos tényező a honlapok optimalizálásának figyelembe vételekor:

Kereső kifejezések, kulcsszavak meghatározása

Kereső szempontú elemzéssel meghatározzuk azokat a kifejezéseket, kulcsszavakat, melyek legjobban kifejezik az adott terméket/szolgáltatást, valamint a legtöbb keresési eredményt hozzák.

Weboldal analízis

A honlap felépítése és a tartalom nagymértékben befolyásolja a keresőkben lévő helyezést. Megvizsgálva ezen tényezőket szükség esetén javaslatokat teszünk azok módosítására. Kiszűrjük azokat a tényezőket, melyek gátolják a keresőkben lévő megfelelő pozíciókat.
Meghatározott kifejezésekre elvégezzük a kulcsszó-sűrűség vizsgálatot, mely feltérképezi a honlapon azok mennyiségét és elhelyezkedését.
Szükség esetén, az eredményesség növelése érdekében kidolgozzuk fejlesztési javaslatainkat a honlapra vonatkozóan.
Program segítségével megvizsgáljuk, hogy weboldala a kijelölt kulcsszavakra hányadik helyen található jelenleg a keresők találati listájában, valamint feltérképezzük a kialakult versenyhelyzetet.

Linkek elhelyezése

A kereső robotok algoritmusa jelentős mértékben figyelembe veszi, hogy hány jó minőségű releváns weboldal hivatkozik az adott honlapra a találati lista lefuttatásakor.
Feltérképezzük a jelenlegi hivatkozásokat és összegyűjtjük azokat, melyek elősegítik ügyfeleink honlapjának keresőkben elfoglalt pozícióit.

Háttéradatok

A felhasználók számára láthatatlan, de fontos tényezővel bíró programozói és technikai adatokat elemezzük, melyek nagymértékben befolyásolhatják a keresőrobotok által vizsgált és rangsorolt oldalak helyezését. Szükség esetén elkészítjük a hibajegyzéket, valamint módosítási javaslatainkat.

Kereső-monitoring

Pozíciónk a keresőkben az  egyes kulcsszavakra időközönként változhat. Ez több tényező együttes hatására vezethető vissza. Vállaljuk honlapjának folyamatos monitorozását és szükség esetén javaslatokat teszünk a fejlesztésekre.

Ajánlat kéréshez kattintson ide »
 
Hírdetés címe:
1. sor:
2. sor:
Webcím:
 
Ügyfeleink mondták:
Az egyik leghatékonyabb hirdetés amit használunk. A honlapunk látogatottsága és a forgalmunk is jelentősen növekedett.
A ClickSornak köszönhetően nagyon értékes online marketing tanácsokat kapunk a hatékony jelenlétre az interneten.

T. Judit - Vitaminsziget Kft
Több visszajelzés »